søndag

heey godt folk! Jeg har hatt en kjempe fin søndag, vært på jobb, brukt litt tid på min kjære venninne julia, sett håndball kamp sammen med familien, også avsluttet jeg dagen med "søndags filmen på FEM, mens du sov heter den" det var faktisk en ganske koselig film :) Imorgen skal jeg på skolen igjen, åeh :( Gleder meg sånn til juleferien, heldigvis ikke så lenge igjen, men gruer meg kjempe masse til å få karakterkortet for jeg vet at jeg ikke har gjort det så veldig bra på skolen dette halvåret, dumt av meg iknow.

forresten kan det hende det kommer ett lite klage innlegg snart, for jeg er så irritert!!!!! 


ett random, gammelt bilde fra halloweeN! 

lenge siden

Heei! Nå er det lenge siden sist jeg blogget... grunnen er ikke annet enn at jeg bare ikke har orket, lat som vanlig. Akkurat nå så sitter jeg hjemme hos meg med noen venner, vi skal vel bare chille med tv og litt godis, blir bra! Er alene denne helgen, muttern og de er dratt til ivalo med resten av familyen og de hadde selfølgelig ikke lyst til å ta meg med som vanlig... 

Forresten så har ett par av guttene i klassen laget seg blogg, dere burde sjekke den ut!!! 

onsdag

En stund siden sist, men jeg blogger altså da jeg føler for det! Blogger rett og slett for å få ut ting, ikke for å komme høyt opp på listen eller noe sånt.  

Akuratt nå sitter jeg å hører på  diva-sir.cuz, liker den sangen veldig godt! Så på big brother for litt siden, var ganske artig som vanlig! Også tidligere idag var jeg på ritz og spiste pizza med klassen min siden vi hadde litt penger til overs fra klasseturen, det var koselig! Vi så også på bilder fra klassturen, kan ikke akkurat si at alle bildene var like fine, menmen :p

Har forresten tenkt til å bestille meg en fin kjole jeg kan bruke på julaften/nyttårsaften, er det noen som har tips på enten hvor jeg kan bestille, eller linke meg til en fin kjole?


vist jeg ikke finner kjole, må jeg bruke denne. men får og si det sånn er den oppbrukt, er så lei den!

life

Har ikke hatt noe blogglyst de siste dagene, har bare hatt det skikkelig trasig. Har ikke følt for å gjøre noe som helst egentlig. Jeg orker ikke å fortelle her på bloggen hva som har skjedd, men har det ikke så artig for tiden, så vet dere det. Men nå skal jeg sette igang med litt lekser, hadde bare litt lyst til å skrive et kort innlegg. heidå.


hun er den beste :-) for meg til å smile dager jeg er sur.

lenge siden

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, har egentlig ikke noen spesiell grunn, er vel bare veldig lat. Og siden Mari skreiv på veggen min idag at jeg ikke har blogget på lenge, så må jeg vel bare poste ett innlegg.

Jeg har egentlig ikke noe spesielt og fortelle bortsett fra at imorgen er det siste dagen min på skolen jeg går på nå, for vi har nemlig fådd ny skole, så der skal vi starte på mandag om en uke, så denne uken som kommer nå har vi fri for da skal lærererne flytte over sakerne våres til den nye skolen. Det blir bra deeeet. Også har jeg en ting til å si, og det er at Morten Ramm skal være med på sin siste "torsdags kveld fra nydalen" episode, det er litt dumt at han slutter!Skal prøve og bli litt flinkere på å blogge, er så slapp for tiden skjønner dere...

slapp dag

Idag har jeg ikke gjort stort, har egentlig bare chillet helt max! Skulle ta en liten powernap i 4tiden, men jeg våkna i 7-8 tiden, powernap ja... Ellers har jeg bare sett på film med lillesøsteren min. Og  nå sitter jeg bare her, hører på musikk, sitter på facebook, blogg osv.. altså det vanlige. Har forresten ikke så mye og blogge om for tiden, så jeg skal kjøre igang en spørsmålsrunde, men i ett eget innlegg nå straks!


kjempe bra iphonebilde! ♥ akuratt sånn ser jeg ut akkuratt nå, slapp!

lenge siden! + bilder fra bursdag

Ja, jeg lever faktisk! Mamma og Stefattern har dratt til syden og sånt så det har vært litt mye styr.. Så jeg har ikke blogget på lenge, men nå er jeg tilbake igjen! Jeg var i bursdag til Andrea vennen som ble 15 år på lørdag, så jeg kan jo legge ut litt bilder fra bursdagen.

meg og bursdagsbarnet♥

tilbud på amfi

Om ca en time skal jeg og Kristine dra ned til byen på amfi senteret våres og kike litt, det er nemlig sånn at ikveld er det åpent fra 20.00 til 23.00 på senteret for medlemmer av amfi, også er det sånne kjempe gode tilbud! Vist du bor i Sør-Varanger burde du ta deg turen innom, kanskje du finner deg noe? Og vist du ikke er medlem på amfi, så kan du melde deg inn i døren. Jeg håper virkelig jeg finner meg noe, trenger litt nytt i skapet nå tror jeg. 


Har forresten fått skikkelig langt hår syntes jeg! 

som vanlig..

Ja, som vanlig så sitter jeg oppe nå på denne tiden av døgnet, er ikke akuratt et sjokk.. Kommer til å angre på dette imorgen, men seriøst jeg er aldri trøtt før klokken begynner å nerme seg 3, har sykt lyst til å bare døgne sånn at jeg i det minste kommer meg på skolen. Ble akuratt ferdig og prate i telefon, først i en halv time med julia også i en time med en annen. Imorgen har jeg funnet ut at jeg skal ha midtskille, for Julia og Vilde sier at jeg må prøve det ut, så hvorfor ikke? Har forresten akuratt meldt meg på ett par sånn "treningskurs" er ikke sikker på hva jeg skal kalle det, men hvertfall så trener jeg på en plass som heter trimmen, og der kam man sette seg opp på kurs som f.eks yoga, zumba, sykling, body pump, stram opp osv.. Jeg var på yoga idag, det var sykt herlig og avslappende, skal på det på fredag også. Har også sottet meg opp på ventelisten til zumba basic på torsdag, det her blir good! Men nå er det faktisk kveld på meg, tenkte jeg. Det er jo trossalt på tide.


godnatt!!
 

håret

Idag var jeg jo hos frisøren som dere vet, jeg skulle farge håret litt mørkere så det ble helt svart, men så fikk jeg lyst til å prøve noe nytt, så jeg tok en farge med litt lillaskjær i, det ble egentlig helt ok. Men man ser ikke så godt på bildene at det er lillaskjær i det, man ser det bedere i virkeligheten. Og forresten så orket jeg ikke stusse håret engang, jeg tar det nesten gang :-)

her satt jeg hos frisøren spent, trodde det skulle bli sånn super lilla siden fargen var det da den var i håret, men man ser det ikke så godt på bildet. Men hvertfall så ble det ikke super lilla, ble bare litt lillaskjær i det, og takk for det!

Og siden jeg naturlig har sånne store bølger i håret, så orket jeg ikke å rette håret denne gangen, så søskenbarnet mitt (som er frisøren min) ordnet bare krøllene, så de faktisk så litt fine ut!Og her er håret når det er slett, dere klarer kanskje å se at det er lillaskjær i det?

Hva syntes du om resultatet?

frisøren nå

Jeg sitter å venter på bestefar siden han skal kjøre med ned til byen, for jeg har nemlig frisørtime! wii. Jeg skal farge og klippe meg, eller tror jeg skal stusse for jeg har ikke lyst på kort hår. Idag har jeg ikke noe trening eller noe som helst så idag blir det chille dag, men nå tror jeg han kom så hadebraaaa.

mandag

Har akuratt kommet hjem fra håndball trening, å det var deilig og spille! Jeg liker virkelig håndball kjempe godt, fordeom jeg er ganske slapp med å komme meg på treninger og sånt.. Ellers har jeg ikke noen planer, hadde tenkt meg på fotball trening men er så sliten etter håndball treningen, i tillegg til at jeg egenlig er litt småsyk, så jeg klarer ikke mere trening idag. Så nå skal jeg gå å dusje, sette meg for å se på "mitt hemmelige tenårings" jeg bare diigger den serien! Etter det tenkte jeg bare å spise kvelds, også komme meg i seng før klokken halv elleve, for jeg er så sykt trøtt om morgenen.. 
koselig kveld

akuratt kommet hjem fra sandnes, har vært på besøk hos hanna lammi susanne♥ det var skikkelig koselig, vi bare chillet, så på mamma mia og flirte! Er så lenge siden jeg har sett den filmen så det var ganske artig egentlig, den er jo så koselig! :-) Etter at vi hadde sett filmen fant vi en blogg vi kikket litt på, og der fant vi denne videoen under, gjett hvem som lå å rullet og flirte? jepp det var vi.
 

Og ellers tok jeg og hanna litt thelolcam bilder mens susanne var på do. vi er nydelig, like nydelig som lars tangen! 


haaaannna♥

jeg vil til syden

Har akuratt sett litt igjennom bildene på dataen, og der var det b.l.a masse bilder fra syden turene jeg har vært på, å da fikk jeg drit lyst til å dra til syden, åh! gleder meg sånn til neste sydentur, mamma og stefaren min skal til syden om 5 dager og jeg får ikke være med, :( Men jeg skal mest sansynelig til syden i juni/juli og da får jeg ha med meg en venninne så det blir bra! 


meg i tyrkia(?) for 6 år siden! :)lillesøster i tyrkia!


meg og lillesøster i rhodos for 4 år siden!


Rhodos, veeldig sjarmerende av meg!


meg, stefattern og lillesøster i rhodos, feiret faktisk 17. mai der! :)


kreta ifjord sommer!


anders, silje og meg i kreta ifjord :)


cathrine og eirik ♥

åh, savner alle sydenturene sånn! gleder meg kjempe masse til neste, det skal bli bra :)

heioghå

Kommer ikke til å blogge så mye i helgene, som dere sikkert har lagt merke til. Grunnen til det er at jeg har så mye å gjøre når jeg har fri. I helgen har jeg vært med på fefo cup med fotball laget mitt, vi kom på fjerde plass, vi kunne sikkert gjort det mye bedere, men sånn ble det ikke.. Idag har jeg egentlig bare tenkt til å være hjemme å chille helt, har ikke lagt noen planer, så blir vel sikkert 2-3 innlegg til på meg, regner jeg med. wiii. I helga har jeg jo bare spilt fotball, vært i barentshallen fra tidlig på morgenen til sent om kvelden.


meg og mia ♥


meg og lars♥


meg og camilla♥


meg og sigurd! ♥

skolen + byen

Idag har jeg hatt norsk tentamen på skolen, gikk egentlig ganske fint med meg, jeg brukte heller ikke så lang tid som jeg vanligvis gjør, jeg var ferdig og skrive i halv tolv tiden, så da tok jeg bussen hjem og var hjemme i sirka to timer, så dro jeg med bussen ned til byen igjen for å handle meg litt klær, fant egentlig ikke så veldig mye, men fant en shorts og en singlett.

 
hva syntes du? 

onsdag

hei♥ Det her blir en bra dag tror jeg, snart skal jeg ned å spise middag og i 7tiden skal jeg spasere til hallen for å trene fotball, gleder meg som en liten unge siden der er så lenge siden jeg har spilt det, har savnet det kjempe masse. Og når jeg kommer hjem fra trening skal jeg øve litt til norsk tentamen som vi har imorgen, gruer meg litt.. For vi skal skrive en artikkel eller noe lignende og jeg kan egentlig ikke så mye om det.. Ellers så var jeg på sykehuset inatt har sånn ryggproblemer så inatt fikk jeg så ondt at jeg måtte ta meg en tur på sykehuset, men gikk bra da. Men nå skal jeg springe ned og få i meg litt mat. tjooohei
syk

Har ikke vært på skolen idag heller, har vært litt syk. Det er ganske kjedelig egentlig og bare sitte hjemme, menmen.. Idag skal jeg bare chille, gjøre litt lekser å sånt, tenkte jeg. Og igår var jo planen min og dra på håndball og fotball trening men droppet begge delene, for jeg var i bursdag til søskenbarnet mitt, hun har bursdag på halloween det er litt kult da! Og forresten så gikk lillesøsteren min halloween sammen med venninnen sin, og jeg sminket de! Syntes jeg var suuuper flink, hva syntes du? 

 
søsteren min er hun galeste...

lite blogging

Har vært dårlig til å blogge i helga, har hatt alt for mye å gjøre. Idag var jeg ikke på skolen gadd rett og slett ikke, slapt av meg. Akuratt nå i skrivende øyeblikk sitter jeg å hører på at lillesøster prater til meg, men jeg hører ikke hva hun egentlig babler om, hun snakker så mye, tror hun sier noe om at hun har sedd julenissen? wtff. Ellers idag skal jeg på håndball og fotball trening, skal faktisk på begge! Men jeg har ikke så veldig mye å blogge om, så er det noen som har ideèr om hva jeg kan blogge om? 


jeg er veldig sjarmerende!!

dag 4. min verste uvane

Det er selfølgelig det vanlige, altså bite negler.. Det er drit ekkelt, men fordeom gjør jeg det ;s æsj sier jeg bare! Har prøvd å slutte opp til flere ganger, men for rett å slett aldri til :(

 biter du negler?

gårsdagen

Gikk litt hardt for seg igår, hheh.. skjedde alt for mye, alt annet enn jeg forventet faktisk, vi trenger ikke snakke noe nermere om alt som skjedde, dere kan vel tenkte dere litt selv da. Ellers var kvelden kjempe koselig med jentene mine♥ vi koste oss, danset, sang og ++! Bilder skal dere få så snart de blir overført til dataen, har vært på jobb idag, så har ikke hatt noe tid til verken og blogge eller overføre bildene! Skal gjøre det seinere. Forresten se hva flinke venninnen min klarte igår


heheh! hva syntes dere? 
 

pparty

er på partyet jeg snakket om tidligere, ikveld skal vi kooose oss! valgte forresten den røde kjolen, god helg allesammen! :-) kos dere, for det skal jeg

halloween party, ikveld!

Ble ikke mye blogging igår, nei. Men jeg var på kino sammen med julia og to til, vi var og så paranormal activity 3, den var drit skummel!! Men ihvertfall sto opp for en halv time siden, for vi har nemlig fri idag♥ Men klokken 3 har jeg jobb, så fri fra jobb har jeg ikke, men det er egentlig helt greit er ikke så veldig mye å gjøre der i uke dagen, eller kanskje det egentlig blir litt og gjøre i og med at så mange har fri, hm vi får se. Senere skal jeg og ett par jenter i klassen ha halloween party, jeg gleder meg! Jeg tenkte forresten at jeg skulle kle meg ut som en djevel, men er litt usikker på om jeg skal ha svart eller rød kjole, hva synes du? 


julia♥

heeeeei

har gjort så mye idag, så har nesten ikke hatt så mye tid til blogg. På skolen idag hadde vi svømming og vi svømte med klær på og hadde litt livredning, var faktisk ganske artig.også hadde jeg egentlig trening idag men glemte av den, så jeg var ute med Vilde og spiste, også var vi bare litt i byen og slappet av! Imorgen er det OD-dag, jeg skal jobbe på skolen min på mellomtrinnet, tror det egentlig blir ganske koselig. Også blir det kjempe deilig med fri på fredag, elsker planleggingsdager♥ Og ellers holder jeg og noen jenter på å planlegge ett "halloween party" som vi skal ha enten nå i helgen eller på mandag, altså selve dagen.  

dagen idag

sitter og ser på tv, om noen få minutter skal jeg starte å gå til bussen. I de to første timene har vi svømming, men vi skal svømme med klær på, er faktisk ikke helt sikker på hvofor. Men ihvertfall etter skolen idag skal jeg hjem å gjøre ferdig noe jeg har i lekse. og senere idag har jeg håndballtrening, det blir good. Og ellers skal jeg bare chille men nå skal jeg begynne å kle på meg, hadebra

ny header

Hei! som dere kanskje har lagt merke til så har jeg fått meg ny header, den er laget av Lillian ! ta en tur innom bloggen hennes og sjekk alle headerene hun har laget, jeg syntes hun er flink. Men forresten hva synes du om headeren og designet mitt egentlig? 

skolen

Akuratt kommet hjem fra jobb, var ganske rolig på jobb idag så jeg fikk gå en time tidligere. Ellers var det ganske kjedelig på skolen idag, gjor egentlig ikke noe spesielt bare det vanlige. Eller jeg var jo egentlig i 2 av 6 timer idag, pågrunn av at jeg er med i od-komiteen, så vi måtte planlegge og ordne litt med jobber og sånt, siden od-dagen nermer seg. Denne uker er egentlig ganske chill, imorgen har vi vanlig dag, på torsdag er det OD-dag, og på fredag har vi fri! wii. Blir deilig med litt lengere helg denne uken, er så lei alt som har med skole å gjøre.. vet ikke hvorfor men er superlei..
 

skolen straks

nå sitter jeg å spiser frokost, måtte teste ut mobilblogging så jo ikke så ille ut :) nå skal jeg spise frokosten min ferdig så skal jeg starte å gå til bussholderplassen. etter skolen skal jeg på jobb (jobber på en cafèe for de som lurte) men nå må jeg spise opp maten min så hadebra! ha en fin da allesammen

god natt

For ikke på fotballtrening alikevell, da jeg begynte å pakke sammen tingene mine, fant jeg ut at jeg har glemt fotball skoene mine hos bestemor og bestefar etter en gang jeg var der for lenge siden, og de var på hytta så null trening på meg... Så jeg satt heller og så på "mitt hemmelige tenåringsliv"  en av mine favoritt program faktisk! Nå var planen min å fjerne sminken, gå i dusjen, pusse tennerne også legge meg! og siden det ikke kommer flere innlegg idag, sier jeg bare god natt allesammen!

fra en trening, til neste

Kom akuratt hjem fra håndball trening, har bestemt meg for at jeg skal på fotball treningen også. Har faktisk ikke trent fotball på godt over 1. månde, fordi jeg har senèe strekk i foten, også har jeg hatt 3. uker med trafikaltgrunnkurs. Vi hadde jo trenings kamp idag på håndball treningen mot jenter14, vi vant 24-12 eller noe lignende, er ikke helt bombe sikker på stillingen, men var noe rundt der. Nå skal jeg springe ned å lage meg litt mat så skal jeg chille frem til klokken 20, for da starter jeg å gå til hallen :)


hva er ett innlegg uten ett svett fjortiss bilde? 

travelt!

Nå har jeg det egentlig litt travelt, vi skal kjøre ned til byen nå for å trene! Fant ut at vi skal ha trenings kamp mot jenter14 idag, det blir artig. Men jeg har ikke trent på lenge, så vi får se hvordan det går med meg. Men nå venter de på meg, så jeg må springe. hadebra
tooooday

Er akuratt kommet hjem fra skolen idag, klarte å forsove meg som vanlig... Nå sitter jeg å venter på at Helene skal komme til meg, så skal vi spise litt og dra ned til byen på håndball trening :) Senere idag har jeg fotball trening, er usikker på om jeg orker å dra på begge, så vi får se.  Og forresten så finner jeg ikke kameraet mitt, så det blir bare iphone bilder.


dagens antrekk.


Meg og Helene (hun jeg venter på) tidligere idag på skolen!

Har egentlig ikke så mye og blogge om, så er det noen som har tips? 

pugge, pugge, pugge.....

Nå skal jeg øve til prøven som jeg har imorgen, vi har prøve i samfunnsfag om 2.verdens krig. Tror egentlig det burde gå fint i og med at vi har hatt dette temaet siden de to siste ukene i 9ende og fram til nå. Men nå skal jeg hente bøkerne mine, logge av facebook og blogg, ta ned artige.no, skru på spotifyen min og lese! Men forresten så hadde det vært koselig om noen i det heletatt komenterte bloggen min, er kjedelig uten noen komentarer...  

chilledag

god morgen! Sto faktisk akuratt opp, det var deilig å sove lenge. Akuratt nå sitter jeg i sengen og hører på verdens nydeligste sang♥ Ellers har jeg ikke lagt noe særlig planer for dagen, vi for ta dagen som den kommer! Jeg tenkte på at det kanskje var på tide å gå ned for å lage meg frokost, men jeg er så lat at jeg engang ikke orker å reise meg opp fra sengen, så vi får ta frokosten seinere. Også kan jeg jo dele sangen som jeg hører på, med dere.
 

nok en gang

Da har jeg laget meg en blogg for 5(?) gang, fikk bare plutselig lyst til å ha noe å gjøre enn å bare sitte på facebook, så hvorfor ikke bare lage seg en blogg? Jeg kan ikke garantere at jeg kommer til å blogge flere innlegg om dagen, for jeg har treninger, skole og venner så jeg har mere nok å gjøre! men jeg kommer nok til å poste innlegg så ofte jeg kan.

Skal prøve å få skrevet ett innlegg om meg iløped av dagen, men kan ikke garantere noe.

 
 

hits