dag.13 - beste minne i 2011

Har egentlig veldig mange gode minner i 2011, men det beste er vel kanskje konfirmasjons dagen min, så da kan jeg vel fortelle litt om den!

konfirmasjonen min 
Jeg ble konfirmert borgelig den 28. mai. Mange spør meg hvorfor jeg valgte borgelig så jeg kan vel bare fortelle det med en gang da "jo, jeg har alltid vært kristen og trodd på gud og sånt, så jeg hadde kjempe lyst til å konfirmere meg i kirken, i begynnelsen av niende bestemte jeg meg for å konfirmere meg i kirken, jeg hadde egentlig aldri tenkt på noe annet. Men så fikk vi sånn påmeldings skjema i posten med en frist, og den fristen gikk ut mens jeg var i syden sommeren 2010, men jeg hadde fortsatt kjempe lyst å konfirmere meg, og siden påmeldingsfristen for borgelig eller humanetisk konfirmasjon som det egentlig heter ikke gikk ut før en månde senere valgte jeg det, for å få konfirmert meg! jeg legger bare ut litt bilder fra dagen istedefor og fortelle så masse.

 

 

dag.12 - en venn du har hatt siden 1.klasse

må vel fortsette med denne greia mi. jeg komme til å ta flere dager enn bare en idag, siden det er så lenge siden sist jeg gjorde det.


Lisa er en av de vennene som jeg har hatt siden 1.klasse. Og er enda like glad i henne som jeg alltid har vært!!


meg og lisa♥

dag 11. en kvinnelig artist du liker

Det må bli Rihanna, har alltid vært fan av henne. Liker alle sangene hennes, har ingenting negativt å si om henne, så hun er en av mine favoritt artister.

Hva syntes du om Rihanna? 
 

dag 10. et av de fineste bildene av deg.

Jeg syntes det fineste bilde av meg er det jeg har som profilbilde, det er tatt i bursdagen til Cecilie, venninnen min for ca. 2 månder siden, men jeg fant det her om dagen så jeg satt det som profilbilde i og med at jeg var fornøyd med det. 

dag 9. noe du gleder deg til, og hvorfor?

Jeg gleder meg til å begynne på videregående. Fordi jeg er så lei ungdomsskolen, det blir litt deilig og drive med noe du vil gjøre, for når du velger linje på vgs så velger du jo noe du vil gå, å da får du mere lyst å gå skole, tror jeg ihvertfall. Men selfølgelig er det hardere arbeid der enn på ungdomsskolen, men jeg gleder meg fordeom! :):)

 

dag 8. ett bilde av hjembyen din

Byen jeg bor i heter Kirkenes, som ligger i Finnmark. Liten men koseli by, det beste er at her kjenner alle, alle. Eller noen ganger er det jo ikke på positivt, foreksempel når det gjeller rykter, for da vet jo ALLE det.. Hva syntes du om den søte lille byen jeg bor i? 

dag 6. en ting du aldri kommer til å gjøre

Det er vel egentlig mange ting jeg aldri kommer til å gjøre, men er det en ting jeg er helt sikker på at jeg aldri kommer til å gjøre, så er det og farge håret blondt. Jeg har naturlig mørke, mørke brunt hår, og har alltid pleid å farge det nesten helt svart, så den lyseste fargen jeg har hatt på hele håret, må være denne her: 


se bort ifra det fine ansikte mitt. Men altså ikke så veldig lys.

mens den mørkeste jeg har hatt er denne her:


Og denne fargen har jeg akuratt nå: 


Altså er nesten ikke noe forskjell på hårfargene på de 3 bildene, men sku bare vise at jeg har hatt mørkt hår heletiden, så aldri om jeg skal farge det blondt! Det nermeste jeg har vært blond, var dette misslykkede forsøket:


dag 5. en sang som får deg til å gråte

Er faktisk ingen sang som for meg på gråten, aldri har jeg begynt å gråte av å høre på en sang, vertfall ikke som jeg kan huske. Men da jeg hører på denne sangen blir jeg litt sånn stille å begynner å tenke litt, fordi den e så fin og jeg begynner å tenker på mange minner når jeg hører den. 

 

dag 3. ett bilde av deg og en du er glad i

Er jo egentlig glad i ganske så mange, men jeg kan jo legge ut et bilde av en jeg enda ikke har lagt ut bilde av på bloggen, hun heter Vilde og går i klassen min, vi er veldig gode venninner, og hun er en super jente! :)

dag 2. Noe som gjør deg lykkelig

Vist jeg har det bra, er jeg lykkelig. Vennene mine gjør meg lykkelig, familien min gjør meg lykkelig, klassen min gjør meg lykkelig. Jeg har det egentlig ganske bra! Fordeom jeg kan krangle med venner, familie og de i klassen så gjør de meg fortsatt lykkelig♥
dag 1. Et bilde av deg selv

Har egentlig veldig mange bilder av meg selv, kanskje tillogmed litt for mange når jeg tenker meg om, så det var litt vanskelig å velge ett bilde. Men jeg tok det øverste i en mappe så jeg slapp å begynne å styre og leite, men det her bildet viser jo litt hvordan jeg er også, er egentlig for det meste sånn her heletiden, spør bare de rundt meg! Og forresten, ja jeg liker manchester united i mine øyne er de best, vist vi ikke teller med barcelona da.....

 

utfordring

tenkte jeg skulle starte med sånn "30 dagers utfordring" har jo egentlig ikke så veldig mye å blogge om til vanlig så hvorfor ikke? men jeg starter ikke med denne før imorgen


1. Et bilde av deg selv.
2. Noe som gjør deg lykkelig
3. ett bilde av deg og en du er glad i
4. din værste uvane
5. en sang som får deg til å gråte
6. en ting du aldri kommer til å gjøre
7. 10. ting du ønsker deg
8. ett bilde av hjembyen din
9. noe du gleder deg til, og hvorfor? 
10. et av de fineste bildene av deg
11. en kvinnelig artist du liker
12. en venn du har hatt siden 1.klasse
13. beste minne i 2011
14. et bilde av deg når du var liten
15. et bilde av håndskriften din
16. et bilde av mange av vennene dine
17. et sted du vil akuratt nå
18. din favoritt film
19. Noe du ikke forlater huset ditt uten
20. en sang du virkelig er lei
21. din favoritt blogg
22. en matrett du elsker
23. dine favoritt sko, kjole og jakke
24. en ferie du vil på igjenn
25. et bilde av din mobiltelefon.
26. favoritt outfiten din
27. hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
28. noe du er redd for
29. din bestevenn
30. din favoritt serie 

hits